Treklangens öppna förskola

Välkommen till Treklangens öppna förskola!

Treklangens öppna förskola är en del av Gottsunda Familjecentral och välkomnar föräldrar som är hemma med barn mellan 0 -5 år.

Vi finns i Mötesplats Treklangen Valthornsvägen 19 D.

På öppna förskolan arbetar Hanna Klockars och Sandrine Karlsson. Vi har tystnadsplikt.

Treklangens öppna förskola är en mångkulturell mötesplats där man kan utbyta erfarenheter och dela föräldraskapets glädje och bekymmer.

Det kostar inget att komma till Treklangens öppna förskola. Man behöver inte föranmäla sig och man kommer och går som man vill under våra öppettider.

Vi erbjuder en rolig lekmiljö för barnen. Det finns möjlighet att måla, rita, klippa och klistra. Vi har sångstunder varje dag.
Man kan ta med egen mat/fika eller fika hos oss till självkostnadspris.

I nära anslutning till Treklangens öppna förskola finns Kristallens öppna förskola som är en verksamhet för kvinnor med barn i åldern 0 -5 år. På Kristallens öppna förskola finns personal som talar franska och arabiska.

17 augusti 2017